Søk

close search

Signert pengesddel i sitron!

Hvor i all verden får man tak i slike sitroner?

Nei, de får du ikke kjøpt på butikken.  Saken er at dette nummeret har vært mitt favorittnummer i mange år, og har nå i dobbelt forstand blitt mitt signaturnummer.  

Det starter med at en av gjestene

får «tilbud» om å bli med på et «Gameshow», som en takk for at jeg har fått lov til å stjele alt han eier og har tidligere i showet. I Gameshow må man jo satse noe, så jeg finner frem lommeboka hans, som jeg tilfeldigvis hadde i min egen lomme, og tar frem den største seddelen jeg finner, gjerne en 500-lapp.   Så må han signere på 500-lappen for å bekrefte at han stiller opp frivillig.  

Fritt valg av premie!

Når pengene er lagt i en konvolutt som han selv tar vare på, får han se premiene han kan velge blant.  Alt fra penger til en Tesla, samt produkter og gjenstander som er relevante for deg som kunde, eller aktuelt tema for arrangementet.   Han sier selv stopp ved en av dem (uten å få se hva det er).  Han får tilbudet om å ta med seg innsatsen eller levere konvolutten med pengene i til meg, og få premien. Uansett hva de velger, sørger jeg for å få tak i konvolutten og tenne på pengene, slik at den diskusjonen er ute  av verden. Ha ha…   Når han så velger seg premie (og ja han sier stopp hvor han vil) så ender han «dessverre» opp med en sitron. Men hvis han lover ikke å bli sur, så skal han få smake på sitronen. Den deles og der plukker han frem en pengeseddel, sin egen pengeseddel med sin egen signatur.     Et veldig morsomt nummer med både spenning, engasjement latter og morsomme kommentarer i tillegg til et helt ubegripelig godt triks!  

Forespørsel på underholdning, konferansier eller foredrag

Ta kontakt for informasjon og ledige datoer.